Enfront del COVID 19… també netegem particulars, oficines, comunitats veïns, locals, etc.

El COVID 19, com ja coneixem tots, és una enfermetat infecciosa molt contagiosa causada pel virus del coronavirus. Per aquest motiu, en tots els llocs on es realitzin les diferents tasques laborals o amb un trànsit molt freqüent de persones, com les comunitats veïnals, domicilis particulars, etc. És importatnt fer una neteja amb molta cura i amb productes determinats per desinfectar tot i poder lluitar contra el virus.

Els nostres netejadors són professionals amb experiència que tenen cura de  tots els detalls. Han estat elegits a través d’un  procés de selecció, formats, contractats, formats en riscos laborals i donats d’alta a la Seguretat Social. Complint totes les normes EPIS pels treballadors, marcades pel Departament de Sanitat davant  de la pandèmia del Covid 19

Nosaltres sempre respectem la intimitat del client, a més de mantenir la privacitat de tota aquella informació personal.

Es pot contractar un servei de neteja en funció de la necessitat i els dies de la setmana escollits pel client . Pots demanar el teu servei de neteja i completar-lo amb molts altres serveis addicionals.

Els nostres professionals estaran encantats de portar-los a terme tal i com li suggereixi el client. A més a més de una neteja exhaustiva davant del virus.