Enfront del COVID 19… també netegem particulars, oficines, comunitats veïns, locals, etc.

El COVID 19, com ja coneixem tots, és una enfermetat infecciosa molt contagiosa causada pel virus del coronavirus. Per aquest motiu, en tots els llocs on es realitzin les diferents tasques laborals o amb un trànsit molt freqüent de persones, com les comunitats veïnals, domicilis particulars, etc. És importatnt fer una neteja amb molta cura i amb productes determinats per desinfectar tot i poder lluitar contra el virus.

Els nostres netejadors són professionals amb experiència que tenen cura de  tots els detalls. Han estat elegits a través d’un  procés de selecció, formats, contractats, formats en riscos laborals i donats d’alta a la Seguretat Social. Complint totes les normes EPIS pels treballadors, marcades pel Departament de Sanitat davant  de la pandèmia del Covid 19

ASISTHOMECAT pot desinfectar tots aquells llocs, on en un espai reduït treballen diferents persones o conviuen habitualment, amb un desinfectant d’ampli espectre per a una desinfecció directa sobre les superfícies i racons.

Els treballadors que hagin d’accedir a les zones per a la neteja han de seguir estrictament uns protocols i mesures de protecció per controlar i reduir la transmissió del coronavirus. S’hauran de protegir amb els equips de protecció (EPI) necessaris, segons el nivell de risc a què estan exposats, d’acord amb el que ha establert els serveis de Prevenció de Riscos Laborals de la nostra empresa.

Hem de disposar d’un pla d’acció per prevenir la propagació de bacteris i virus, com ara el coronavirus. Oferim un servei de necessitat i/o prevenció molt efectiu per frenar l’expansió del COVID 19 o altres malalties a tota mena d’espais

Es pot contractar un servei de neteja en funció de la necessitat i els dies de la setmana escollits pel client . Pots demanar el teu servei de neteja i completar-lo amb molts altres serveis addicionals.

Els nostres professionals estaran encantats de portar-los a terme una neteja exhaustiva davant del virus.

Solicita un presupuesto